DIGITAL MARKEDSFØRING

Vi skaper salg og økt synlighet via målrettet digital markedsføring og visuelt lokalt innhold.

Trenger jeg digital markedsføring?

Svært få lykkes med markedsføring basert på organisk innhold alene og et og annen halvgodt innhold på Facebook og Instagram i ny og ne. De færreste bedrifter og organisasjoner har heller ingen enorme følgerskarer eller mengder av organisk trafikk på nettsidene sine.

Strategien ligger å bruke budsjettet i de målrettede sektorene, med hovedvekt på betalt innhold og annonsering. På den måten får du full kontroll på budsjettet ditt, med mulighet for å styre riktig innhold til riktige målgruppe, resultatmåling, analyse, optimalisering og skalering. En mye mer effektiv måte å drive digital markedsføring i 2020.

Det digitale markedsuniverset

Markedshjul

Digital markedsføring består i 2020 av en lang rekke disipliner og løsninger. Alle med litt ulik karakteristikk, men med samme mål om å skape resultater i form av salg og konverteringer. Alle disipliner fungerer alene, men effekten er definitivt best nå de er i samspill med hverandre. Lær mer om de forskjellige disiplinene som CoreCom tilbyr:

Hvordan skal man prioritere?

CoreCom hjelper deg med å bevisstgjøre tanker rundt strategi for etablering, utvikling og forvaltning av eget digitalt fotavtrykk. En slik analysefase er svært viktig for å avdekke hvor du er i dag, og hvor du ønsker å være frem i tid. Vi ser også på hva slag mål du har, hvor du kan forvente å være og ikke minst, om budsjettet ditt stemmer over ens med ambisjonsnivå og tidslinje.

Du må ha en strategi for å bygge opp digital tilstedeværelse, blant annet;

  • hva slags innhold?
  • hvilke kanaler?
  • hvor ofte?
  • Hva er hensikten?
  • Hva slags konverteringshandlinger har du?

Ja, jeg ønsker PROFESJONELL HJELP til digital markedsføring

Fyll ut skjemaet eller ring 951 23 019 for å avtale et møte.