Om CoreCom

CoreCom er en liten gjeng kreative, fremoverlente og effektive mennesker med en god porsjon energi, humor og galskap.

Vi er CoreCom

 • Corecom-Img_9789

  Anders Dahl Eriksen

  Daglig leder
  40829666
  anders@corecom.tv

  Anders har lang erfaring innen filmproduksjon, produktutvikling og salg for selskap som Edda Media, Tønsberg blad, Smallaxe og Desertpunk. han har vært skribent og manusforfatter og han er en idèmaker som bringer kreative løsninger til bordet. Er nå daglig leder i CoreCom og ansvarlig for salg, prosjektering, filming og etterarbeid. Han har ikke skrevet dette selv.

 • 2Masbilde

  Thomas Pedersen

  Digital rådgiver
  95123019
  thomas@corecom.tv

  Thomas har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver og markedsansvarlig fra Telenor Group, SpareBank 1 Østlandet og Hamar kommune. Med strategisk og operativ erfaring har han god innsikt i det digitale landskapet, i grensesnittet mellom plattformer, innhold og distribusjon. Thomas har kompetanse på markedsføring på Google, Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn, og jobber med annonsering, analyse og måling av digitale markedskampanjer for kunder.

 • Corecom Portfolio 52 Of 56

  Matt Hayes

  Kameramann
  41571941
  me@totalfishing.no

  Matt Hayes har jobbet i flere år som TV-vert for diverse TV-program, på kanaler som Discovery Channel, National Geographic og BBC. Han har siden forfulgt sin lidenskap for film og foto, jobber nå med forskjellige TV program og en rekke natur og turistdestinasjoner i Norge og verden forøvrige. Han er ansvarlig for internasjonale oppdrag, med natur- og turistrelaterte produksjoner som spesialfelt.

 • Fremming

  Fremming Annonsen

  Villeder
  40829666
  post@corecom.tv

  Fremming har begrenset rekkevidde, dårlig nettverk og er en slett fyr når det kommer til konvertering. Fremming har vært upålitelig fra den dagen han viste sitt villedende vesen. Han er lett påvirkelig, litt naiv og utøver generelt dårlig dømmekraft. Han skal alltid være med i møter, hvor han bringer ofte kundene sine "likes" og "delinger" uten å vise til et eneste salg. Han har dårlig rapporteringsevne og er rett og slett en skuffende fyr. Han er vårt rimeligste alternativ innen markedsføring.

Sjekk ut vår showreel

Sildraktn

Med lidenskap for synlighet

CoreCom er et lite mediebyrå som primært jobber med film, innholdsproduksjon og digital markedsføring for næringslivet. CoreCom handler om å skape synlighet, oppmerksomhet og å formidle de gode historiene, med kort vei fra bestilling til publisering.