Om CoreCom

CoreCom er en liten gjeng kreative, fremoverlente og effektive mennesker med en god porsjon energi, humor og galskap.

Vi er CoreCom

 • Corecom-Img_9789

  Anders Dahl Eriksen

  Creative director
  40829666
  anders@corecom.tv

  Anders har lang erfaring innen filmproduksjon, produktutvikling og salg for selskap som Edda Media, Tønsberg blad, Smallaxe og Desertpunk. han har vært skribent og manusforfatter og han er en idèmaker som bringer kreative løsninger til bordet. Er nå daglig leder i CoreCom og ansvarlig for salg, prosjektering, filming og etterarbeid. Han har ikke skrevet dette selv.

 • 2Masbilde

  Thomas Pedersen

  Performance director
  95123019
  thomas@corecom.tv

  Thomas har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver og har jobbet med markedsføring i blant annet Telenor Group og SpareBank 1. Med strategisk og operativ erfaring har han ansvaret for kundereisen, målgruppestyring, optimalisering av landingssider og drive frem konvertering og salg for våre kunder. Han har kompetanse på søkemotoroptimalisering (SEO), markedsføring på Google (SEM) og annonsering på sosiale medier, Google Analytics, e-postmarkedsføring, Google Search Consol, Wordpress og Google Shopping. I tillegg jobber Thomas med effektiviseringprosesser og forretningsutvikling for våre kunder.

 • Corecom Portfolio 52 Of 56

  Matt Hayes

  filmprodusent
  41571941
  me@totalfishing.no

  Matt Hayes har jobbet i flere år som TV-vert for diverse TV-program, på kanaler som Discovery Channel, National Geographic og BBC. Han har siden forfulgt sin lidenskap for film og foto, jobber nå med forskjellige TV program og en rekke natur og turistdestinasjoner i Norge og verden forøvrige. Han er ansvarlig for internasjonale oppdrag, med natur- og turistrelaterte produksjoner som spesialfelt.

 • Fremming

  Fremming Annonsen

  Villeder
  40829666
  post@corecom.tv

  Fremming har begrenset rekkevidde, dårlig nettverk og er en slett fyr når det kommer til konvertering. Fremming har vært upålitelig fra den dagen han viste sitt villedende vesen. Han er lett påvirkelig, litt naiv og utøver generelt dårlig dømmekraft. Han skal alltid være med i møter, hvor han bringer ofte kundene sine "likes" og "delinger" uten å vise til et eneste salg. Han har dårlig rapporteringsevne og er rett og slett en skuffende fyr. Han er vårt rimeligste alternativ innen markedsføring.

Med lidenskap for salg

CoreCom er et lite digitalbyrå som produserer film og digital markedsføring for næringslivet. CoreCom handler om å skape oppmerksomhet og salg gjennom formidling av gode historier, med kort vei fra bestilling til publisering.