Om CoreCom

CoreCom hjelper næringslivet med å skape oppmerksomhet og salg i digitale kanaler gjennom godt innhold og sylskarp målrettet markedsføring.

Vi er CoreCom

 • Corecom-Img_9789

  Anders Dahl Eriksen

  Creative director
  40829666
  anders@corecom.tv

  Anders har lang erfaring innen filmproduksjon, produktutvikling og salg for selskap som Edda Media, Tønsberg blad, Smallaxe og Desertpunk. han har vært skribent og manusforfatter og han er en idèmaker som bringer kreative løsninger til bordet. Er nå daglig leder i CoreCom og ansvarlig for salg, prosjektering, filming og etterarbeid.

 • 2Masbilde

  Thomas Pedersen

  Performance manager
  95123019
  thomas@corecom.tv

  Thomas har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver og har blant annet jobbet i Telenor Group og SpareBank 1. Med strategisk og operativ erfaring har han ansvaret for kundereisen, målgruppestyring, analyse av brukerdata, optimalisering av landingssider samt å drive frem konvertering og salg i våre kunders kanaler. Han har god forretningsforståelse og kompetanse innen søkemotoroptimalisering (SEO), markedsføring på Google (SEM), annonsering på sosiale medier, e-postmarkedsføring og Wordpress.

 • Corecom Portfolio 52 Of 56

  Matt Hayes

  filmprodusent
  41571941
  me@totalfishing.no

  Matt Hayes har jobbet i flere år som TV-vert for diverse TV-program, på kanaler som Discovery Channel, National Geographic og BBC. Han har siden forfulgt sin lidenskap for film og foto, jobber nå med forskjellige TV program og en rekke natur og turistdestinasjoner i Norge og verden forøvrige. Han er ansvarlig for internasjonale oppdrag, med natur- og turistrelaterte produksjoner som spesialfelt.

 • Fremming

  Fremming Annonsen

  Villeder
  40829666
  post@corecom.tv

  Fremming har begrenset rekkevidde, dårlig nettverk og er en slett fyr når det kommer til konvertering. Fremming har vært upålitelig fra den dagen han viste sitt villedende vesen. Han er lett påvirkelig, litt naiv og utøver generelt dårlig dømmekraft. Han skal alltid være med i møter, hvor han bringer ofte kundene sine "likes" og "delinger" uten å vise til et eneste salg. Han har dårlig rapporteringsevne og er rett og slett en skuffende fyr. Han er vårt rimeligste alternativ innen markedsføring.