Om CoreCom

Corecom as består av et kreativt team av lidenskaplige filmmakere. Vi gjør alle ledd i produksjoner for næringslivet.

Med lidenskap for film og foto

2016 12 07 11 21 52 1

CoreCom er et lite filmselskap som primært jobber med reklamefilm for næringslivet. Vi har jobbet i et stort spekter av markedsføring, merkevarebygging og produksjon av film. Hele vår virksomhet er er fokusert på, og begrenset til produksjon av film og foto. Ved mer ressurskrevende produksjoner benytter vi oss av et nettverk av erfarne freelancere og samarbeidspartnere.

Vi er CoreCom

 • Corecom-Img_9789

  Anders Dahl Eriksen

  Daglig leder
  40829666
  post@corecom.tv

  Anders har jobbet innen media med film, web og events, for selskap som Edda Media, Tønsberg blad, Smallaxe og Desertpunk.Er nå daglig leder i CoreCom Filmproduksjon hvor han er ansvarlig for salg, prosjektering, filming og etterarbeid.

 • Corecom Portfolio 52 Of 56

  Matt Hayes

  Kameramann
  41571941
  me@totalfishing.no

  Matt Hayes har jobbet i flere år som TV-vert for diverse TV-program, på kanaler som Discovery Channel, National Geographic og BBC. Han har siden forfulgt sin lidenskap for film og foto, jobber nå med forskjellige TV program og en rekke natur og turistdestinasjoner i Norge og verden forøvrige. Han er ansvarlig for internasjonale oppdrag, med natur- og turistrelaterte produksjoner som spesialfelt.

Her finner du oss

Brugata 72, Hamar, Norge

Vegbeskrivelse

Kontakt oss

Vi er alltid klare for en utfordring. Spør så får du svar.


Vennligst fyll ut din e-postadresse som vi kan kontakte deg på.

Sjekk ut vår showreel

Sildraktn