Om oss

CoreCom hjelper bedrifter- og nettbutikker med å skape salg- og konvertering i digitale kanaler gjennom godt innhold og sylskarp markedsføring.

Vi er CoreCom

 • Corecom-Img_9789

  Anders Dahl Eriksen

  CEO & creative director
  40829666
  anders@corecom.tv

  Anders er daglig leder i CoreCom Digital og har ansvarlig for salg, prosjektering, innholdsproduksjon og etterarbeid. Han har lang erfaring innen filmproduksjon, produktutvikling og salg for selskap som Edda Media, Tønsberg blad, Smallaxe og Desertpunk. Anders har en god penn i tillegg til å bringe kreative idéer og løsninger til bordet.

 • 2Masbilde

  Thomas Pedersen

  Senior Performance Manager
  95123019
  thomas@corecom.tv

  Med strategisk og operativ erfaring har Thomas ansvaret for kundereise, målgruppestyring, webanalyse og optimalisering av landingssider samt å drive konvertering og salg i våre kunders kanaler. Han har god forretningsforståelse og kompetanse innen søkemotoroptimalisering (SEO), markedsføring på Google (SEM), Facebook og sosiale medier, e-postmarkedsføring og WordPress. Thomas har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver og markedsansvarlig, og har blant annet jobbet i Telenor Group, SpareBank 1 og Hamar kommune.

 • Aaa

  Adrian Maurud

  Innholdsprodusent film
  98634821
  adrian@corecom.tv

  Som dedikert filmfotograf produserer Adrian mye innhold for CoreCom. Adrian har ansvaret for videoblogger og referansefilmer for noen av våre kunder. Han er lett på foten og effektiv både med kamera og i etterarbeid. Utdannet med "Film og Videoproduksjon" fra NTNU og "Film and Television" fra California State University i Los Angeles.

 • Corecom Portfolio 52 Of 56

  Matt Hayes

  filmprodusent
  41571941
  me@totalfishing.no

  Matt Hayes har jobbet i flere år som TV-vert for diverse TV-program, på kanaler som Discovery Channel, National Geographic og BBC. Han har siden forfulgt sin lidenskap for film og foto, jobber nå med forskjellige TV program og en rekke natur og turistdestinasjoner i Norge og verden forøvrige. Han er ansvarlig for internasjonale oppdrag, med natur- og turistrelaterte produksjoner som spesialfelt.

 • Fremming

  Fremming Annonsen

  Villeder (nå dessverre død)
  40829666
  post@corecom.tv

  Fremming hadde begrenset rekkevidde, dårlig nettverk og var en slett fyr når det kom til konvertering. Han var upålitelig fra den dagen han viste sitt villedende vesen. Lett påvirkelig, litt naiv og utøvde generelt dårlig dømmekraft. Han ville alltid være med i møter der han lurte kundene sine med "likes" og "delinger" på Facebook uten å vise til et eneste salg. Han hadde i tillegg svært dårlig rapporteringsevne og var rett og slett en skuffende fyr. Han var vårt rimeligste alternativ innen markedsføring til kunder uten ambisjoner. Han fikk heldigvis et kort liv. RIP!