Blir Google Partner

CoreComs kompetanse og resultater innen søkemotormarkedsføring anerkjennes av Google.

Google Partner Badge

1 juli 2021 ble CoreCom tildelt status som Google Partner for å ha utvist god kompetanse og solide kunderesultater innen søkemotormarkedsføring med Google Ads.

CoreCom har jobbet målrettet med kundeporteføljen og vokst godt gjennom pandemien. Dette gjør at selskapet på svært kort tid kunne tilfredsstilte Googles krav om omsetning på annonsekjøp.

Les om vårt partnerskap med Google her: https://bit.ly/3hj0sXG

Dette bekrefter CoreComs posisjon i markedet og gjør byrået til en ettertraktet partner for kunder i Hamarregionen som ønsker økt salg av sine produkter og tjenester via Google Ads og søkemotormarkedsføring.

Les mer om Google Ads og søkemotormarkedsføring (SEM) her.

Hva betyr dette for kundene våre?

Partner Rgb

Først og fremt betyr det at vi er Google Partner en trygghet og forutsigbarhet.

Kundene våre vet at de månedlige budsjettene vi forvalter på deres vegne ikke blir tilfeldig omsatt, men brukt på bakgrunn av grundige analyser og kontinuerlig optimalisert på en måte som gir resultater og avkastning i henhold til felles utarbeidet strategi.

Ved å være Google Partner viser vi også at vi utfører god kundeoppfølging, kan tilby ekstra fordeler i forhold til konkurrentene våre og at vi er kurset og sertifisert til å skape økt salg online.

Kontakt oss om Google Ads

Kom i gang med Google Ads og søkemotorannonsering i dag.