Inngår partneravtale med Norges største bil-demonteringsfirma

GBD - Grønvolds Bildemontering AS i Brumunddal er størst i Norge på demontering og salg av brukte bildeler.

Vi står ikke med øks og spett lenger.

– Den gamle bilhuggeribransjen har blitt en moderne industri med digitale- og automatiserte prosesser, fokus på miljø, gjenbruk- og sirkulærøkonomi og ikke minst kundeservice. Det forteller Tom Grønvold, daglig leder og andre generasjons bilopphugger i firmaet hans far startet i 1992, og som nå omsetter for nærmere 75 millioner (2020).

Hos Grønvolds Bildemontering er daglig et team på 50 ansatte i full sving med demontering, sortering, dokumentering, lagerføring, salg, pakking og sending av bildeler til kunder i hele Europa.

GBD er populære på sosiale medier, og har over 12.000 følgere på Facebook, der de daglig poster bilder av nye vrak de får inn. Sammen med flere i bransjen deler de også en enorm database med flere hundre tusen søk hver dag. Det er gjennom denne de fleste kundene kommer.

Ingen alternativ tekst tilgjengelig for dette bildet

LAGERSYSTEM: Enorme lagerhaller med brukte bildeler nøye sortert etter hva kunden skal ha.

Ingen alternativ tekst tilgjengelig for dette bildet

EL-BATTERI: Grønvolds Bildemontering har landets største lager av batterier og deler til Tesla, deler som gjenbrukes mer og mer av bilverksteder i Norge.

SPENNENDE KUNDE

I CoreCom er man stolte over å få jobbe med en ny, spennende kunde, som i tillegg til å være lokal, også opererer nasjonalt og internasjonalt.

– GBD har vi hatt lyst til å jobbe med lenge. Ikke bare fordi de er en landsdekkende merkevare, men fordi de allerede er svært moderne, har store ambisjoner og vilje til å ta det ekstra steget innen digital markedsføring. Dessuten er de i en bransje med et enormt miljøfokus, det gjør Grønvolds Bildemontering til en kunde vi kan skape gode og langvarige resultater for, sier Anders Dahl Eriksen, daglig leder i Corecom.

Gjennom samarbeidsavtalen skal CoreCom hjelpe med strategisk rådgivning og økt salg i digitale kanaler. Dette blant annet gjennom innholdsproduksjon, ny nettside, SEO, e-postmarkedsføring og annonsering på Google og sosiale medier.

Anders Dahl Eriksen i Corecom signerer avtale med Tom Grønvold i Grøndvolds Bildemontering AS.

SIGNERING: Anders Dahl Eriksen i CoreCom og Tom Grønvold i GBD.

Ingen alternativ tekst tilgjengelig for dette bildet

KUNDESERVICE: Pakker med brukte bildeler sendes hver eneste dag ut fra Brumunddal til kunder over hele Europa.